Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úhyn pancéřníčka pandy

Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit ohledně úhynu pancéřníčka pandy? Před pěti dny ráno jsem si všimla, že jeden ze tří plave bříškem nahoru (přišlo mi, že má trochu nafouklé bříško). Skutečně tak plaval, občas se nadechl a zajel ke dnu. Vyměnila jsem třetinu vodu a vše se zdálo být v pořádku - plaval normálně, hledal v písku.. Další dny ráno se situace opakovala, včera se už ale držel celý den pod filtrem nebo pod listem rostliny - evidentně se opíral, aby ho to zase nevyneslo na hladinu. Dnes ráno jsem ho našla mrtvého.
Den před tím jsem přinesla Ancitruse a poprvé použila Prevenar cca čtyři kapky. Mám akvarijní set Aquael Shrimp Smart 20 litrů, dvě rostlinky (bahnatka a tuším že štípadkovec). Vodu používám odstátou z vodovodu a při větší výměně s úpravou Betta AquaSafe plus 1,5 kojenecké vody.. Pancéřníčkům dávám dvakrát týdně tabletu Legend od Dajana.
Nenapadá někoho, kde by mohl být problém? Pancéřníčci se měli k světu tři týdny, akvárium s bettou mám skoro dva měsíce. Zdá se mi, že začíná mít problém už i druhý :-(
Děkuji...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny