Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ryby zápasnice mají násilnickou povahu. Byly vyšlechtěny k boji

Ryby bojovnice (ryby čeledi guramovití neboli Osphronemidae) jsou ryby, které vykazují vlastnosti obvykle spojované s úplně jinými zvířaty. Říká se jim také betta závojová, bojovnice křivoploutvá, bojovnice obecná, bojovnice peřestá, bojovnice siamská, bojovnice závojová a všechny se v angličtině „schovávají“ pod jménem Siamese fighting fish (angl. siamské bojové rybky).

Předmět Autor Datum
Teda, starosti doktora Portugala na mou šedou hlavu! Bojoví psi, teď i bojové rybky... :-D nový
Y Draig Goch 12.12.2012 11:19
Y Draig Goch
No jistěěě...vyšlechtěný k boji...bojovnice závojová, obecná...co to sakra je???:-D to je zase hovad… nový
Réza 12.12.2012 18:29
Réza
National Geographic by měl být opravdu poměrně inteligentní plátek, což si i nadále myslím. Jenže as… nový
RITCHI 13.12.2012 20:24
RITCHI
To uz bohuzel davno neplati. Korektury nemaji a pokud ano, tak je dela kamarad sefredaktora, ktery j… poslední
Radek 20.12.2012 10:40
Radek

National Geographic by měl být opravdu poměrně inteligentní plátek, což si i nadále myslím. Jenže asi nejde uhlídat vše. Jak je vidět, občas unikne do éteru (navzdory korektuře) i něco z "exluzivních" zpráv příliš horlivých autorů, kteří o dané problematice nevědí lautr nic, ale jen když je to trhák. Bojovnice? Cichlida? Vždyť je to jedno. Hlavně že se perou! :x:

To uz bohuzel davno neplati. Korektury nemaji a pokud ano, tak je dela kamarad sefredaktora, ktery je zednik nebo inzenyr, ale zvire zna jen psa nebo kocku. To znamena opet nekdo, kdo je nekompetentni. Tech kiksu je tam posledni dobou moc a v ostatnich casopisech je to to samy.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru