Předmět Autor Datum
samozrejme že im to vadiť bude,prakticky všetky okrem tých, čo žijú vo Viktoriinom jazere a africkýc… nový
audax 21.10.2010 05:48
audax
- tlamovec: pro chov tlamovců je určitě nutné zásadité PH - od 7 výš. - audax:už delší dobu sleduju… nový
viper 28.10.2010 23:46
viper
prečo si tak rázne nezasiahol v inom vlákne,ked som bol atakovaný ja a autor dotyčnej otázky? je ava… nový
audax 29.10.2010 04:10
audax
-ůlohou moderátorů je mj. udržovat určitou ůroven poradny,nicméně není v mých silách sledovat poradn… nový
viper 29.10.2010 16:14
viper
Nechápu proč tak reaguješ, navíc Viper má pravdu, protože tvoje odpověď je trochu mimo mísu. Myslím… poslední
Tropheus 01.11.2010 13:52
Tropheus

samozrejme že im to vadiť bude,prakticky všetky okrem tých, čo žijú vo Viktoriinom jazere a afrických riekach/tilapia a spol/ vyžadujú tvrdú vodu,inak im hrozia rôzne zdravotné problémy,pokial im nevieš zabezpečiť aspoň minimálne životné podmienky,radšej chovaj iné ryby,ktorým vyhovuje alebo nevadí mierne kyslá voda a nepokúšaj sa zbytočne trápiť tlamovce v nevhodných podmienkach...

- tlamovec: pro chov tlamovců je určitě nutné zásadité PH - od 7 výš.

- audax:už delší dobu sleduju Tvoje příspěvky a krom toho že většina z nich je minimálně nepřesná,začínáš bezdůvodně (viz toto vlákno) ůtočit na tazatele.Zkus prosím propříště krotit své vášně.
P.S. - tazatel se ptal na PH nikoli na tvrdost - to jsou dost rozdílné veličiny.....

prečo si tak rázne nezasiahol v inom vlákne,ked som bol atakovaný ja a autor dotyčnej otázky? je avaristika len pre vyvolených,ak je toto brané ako útok,tak tu nemám čo hladať a udelujem si doživotný ban,majte sa tu krásne a prajem vela úspechov v chove Vašich miláčikov..

-ůlohou moderátorů je mj. udržovat určitou ůroven poradny,nicméně není v mých silách sledovat poradnu 365 dní v roce 24 hodin denně.Nemám pocit že jsem zasáhl RÁZNĚ,jen jsem tě slušně požádal -tolik k tvému prvnímu dotazu.
-pokud máš pocit křivdy a nechceš do akvaporadny dál přispívat,je to tvoje rozhodnutí...

Nechápu proč tak reaguješ, navíc Viper má pravdu, protože tvoje odpověď je trochu mimo mísu. Myslím že by jsi měl zkrotit vášně a reagovat trochu klidněji. A pokud možno poradit dotyčnému v jeho problematice. Jestli to bereš tak že jsi byl sám slovně napaden a tak budeš jiným oplácet to samé, tak by jsi sem asi opravdu neměl přispívat.

K otázce:
U tlamovců ti doporučuji srovnat si ph od 7 do 8,5, nemyslím si že by to tlamovcův výrazně vadilo, ale zkušenosti s tím nemám. Každopádně ale nepočítej s odchovem a podobně.
Dneska se dá kdekoliv dokoupit přípravky na srovnání ph, a pokud chceš mít tlamovce spokojené, srovnej ph alespoň na 7,5. Pokud chceš více poradit a nevadí ti agresivní jednání některých uživatelů, tak tuto ozázku polož na tomto webu ... forum.php

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru