Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zakalena voda a rybičky na hladine

ahoj mam nove aqarko (stare bolo male ) asi tak 2 dni je plno vibavené http://www.akvaobchod.sk/diversa-startup-40-set-ci erny-rovny-p-3785.html?cPath=138_5_48 a zakalila sa my voda rybičky su na povrchu ale normalne plavaju ale nepotapaju sa čo mam robyť nechcem aby my pokapali prosím a usta maju stale na hladine filter beží mam aj bublinky a 1 rastlinku ohrievač nieje zapnutý ale svetlo je zapnute
vodu nechcem meniť lebo som tam dal prípravok na upravu vody

Předmět Autor Datum
Zakalená voda můžou být nálevníci, ale když ryby vypadají špatně, vodu měnit musíte, teď denně až po…
Evva 26.12.2011 22:02
Evva
Obvyklá chybka při zakládání - nalejeme tam vodu, dáme aquasafe a vrzneme tam ryby? Bílý zákal mě ob… poslední
Y Draig Goch 27.12.2011 11:35
Y Draig Goch

Zakalená voda můžou být nálevníci, ale když ryby vypadají špatně, vodu měnit musíte, teď denně až polovinu, přípravek na úpravu vody nepřidávejte, stačí nechat vodu odstát. A přidat rostliny. Je to sice malinké akvárko, ale vejde se jich víc. A nekrmit, dokud se situace neuklidní.

Obvyklá chybka při zakládání - nalejeme tam vodu, dáme aquasafe a vrzneme tam ryby? Bílý zákal mě občas zlobí u závojnatek, ne vždycky, ale občas po důkladnějším odkalení. Obvykle to zaženu vyždímáním filtru z některého ze "zdravých" akvárií.
Mimochodem, co máte v tom akváriu za ryby a jakou mají teplotu vody? Nevím, jak si nálevníci stojí s teplotou, ale z pozorování bych usoudila, že jim nesedí teplá voda, protože v teplovodních akváriích se mi nic takového nedělá, právě jen u závojnatek. A ta rostlinka je co?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru