Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Závojnatka

Prosím Vás o radu.
Nedávno jsem dostala dvě malé závojnatky, nikdy předtím jsem rybičky nechovala. Kamarádka mi jen tak stručně řekla co mám dělat, říkala že jsou velice nenáročné na chov, že nepotřebují žádný filtr nebo tak něco, že jím mám měnit vodu a krmit je, vše se snažím dodržovat, však dneska, když jsem jim vodu měnila mi přišlo, že mají něco nového na "čumáku" (nevím jak se tomu říká u rybek :-D ) takovou .. mm jak bych to nazvala... takovou šedivou skvrnu, podle mě to tam když jsem je dostala neměli tak nevím zda nemají nějaký problém, nebo jsem jen přehnaně opatrná. Taky mi přijde, že po vyměnění vody jsou méně akční! Jindy pořád plavali ani se nezastavili a teď, teď tak jakoby zvláštně polehávají na dně. Mám strach,a nevím co s tím. Mám se něčeho obávat? Prosím poraďte!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takovy problem zrovna nemam, ale akorat vcera jsem se veatila ze zverimexu s KOULI a dvema zavojnatk…
Suzzi 26.07.2012 18:03
Suzzi
Vrátit zpátky a brát to jako reklamaci, tohle totiž není levné a téměř bez starosti, lhali vám. I kd…
Evva 26.07.2012 18:13
Evva
Pokud nemáte zájem o to, aby měli vhodný podmínky, tak je vraťte, jinak se troufám říct, že budete t… nový
Réza 26.07.2012 18:34
Réza
Je ale zajimave ze to rikaji snad v kazdem zverimexu..;) zavojnatky muzou byt v kouli a nemusi tam b… nový
Petulica 05.09.2012 16:58
Petulica
Uvědomte si prosím, že reagujete v tématu, které bylo založeno v lednu a navíc je dlouhou dobu označ… poslední
Kurt 05.09.2012 17:52
Kurt

Takovy problem zrovna nemam, ale akorat vcera jsem se veatila ze zverimexu s KOULI a dvema zavojnatkama, ze pry jim to nevadi. Nemam penize, misto a zajem o velke akvarko. Chtela jsem neco maleho, levneho a temer bez starosti a doporucili mi tohle. Ted vidim, ze to nebyl zrovna nejlepsi napad, ale zpet uz to nevezmu. Takze jak se mem ted o ty ryby starat? Jak casto jim menit vodu? Neprala bCh jim zdechnout do mesice.. Dekuji

Je ale zajimave ze to rikaji snad v kazdem zverimexu..;) zavojnatky muzou byt v kouli a nemusi tam byt ani filtrace, nenarocne na chov..;) rekli mi tohle ve trech zverimexech..;) a jinak neoborujte se tady laskave na slecnu nebo pani jituunku!:/ kdyz tak nadavate na vsechny necitlive prodavacky a lidi a tady mate cloveka co ma o to vazne zajem se zlepsit, vyslechnout rady a vy ji tady sjedete jak maleho spratka! bohuzel nejsme vsichni tak skveli v akvaristice..;) a ano, je toho cely internet: blik v hlavicce! i tohle je internet a pani/slecna tady vlozila dotaz! pokud po ni tady chcete rvat tak bezte nekam, pokud budete ochotni odpovedet a poradit, budeme vam vdecni a napravime chyby..;) diky..;)

Uvědomte si prosím, že reagujete v tématu, které bylo založeno v lednu a navíc je dlouhou dobu označeno jako vyřešené.
Podle počtu smajlíků soudím, že budete spíše mladší: v tom případě: Pokud máte potřebu někoho napomínat nebo vychovávat, zkuste dráhu pedagoga.

Zpět do poradny Nahoru