Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno závojnatka a potrhání ploutvičky na vlásky,jak jí mám pomoci?

Jo, ryby jsou značně nevybíravý, pravda. ]:) Když nám umíral manžel Kateřiny, královny vdovy, taky do něj všelijak žďuchala a tak, ale přišlo mi to, že se ho spíš snaží dorazit, než cokoliv jiného.
Se závojnatkama je problém, že jsou prostě přešlechtěný a dostat do ruky nějakou slušnou je práce, lítání, shánění a dobrý výběr... a pak pro jistotu nešetřit na péči. A stravě. Tráví jim to dost mizerně, tak aby z toho ty plovoucí žaludky něco měly.
Taky nám teď beťák, blb, rozcupoval ploutev jednomu nádhernému inkoustově temně modrému gupkovi (holt asi byl trochu moc macho...) a gupák se za chvíli vzpamatoval a machruje dál... když je zdravé akva, ryby se hojí zajímavě rychle. Ale zkus se poohlédnout po nějakém vitamínovém přípravku nebo multi-medikálním (to bývá většinou totéž)...
Jinak ta Sera krmiva jsou docela drahá, hlavně v Pet Centru, vyplatí se nakupovat spíš na webu nebo v akci... ale zase je to (doufám!) německá kvalita. Dajana taky dělá spirulinu, esli se dobře pamatuju. Jo a super jsou Tetra Goldfish Energy Sticks, ale ty dáváme jen občas... měly by mít hodně vitamínu C... :-D
Sorry za skoro reklamní přednášku o krmivech, ale zatím to je cca 1/2 toho, čím doma běžně krmíme... holt, strava musí být rozmanitá! :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny