Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malé aqárko??????

Dobrý den,
potřebuju poradit.Za prvé Viděla jsem taková malá aqárka jak se do nich dává ta bojovnice ale nebude tam sama trpět?A za druhé kdybych chtěla mít rybky v menším aguárku je lepří klasika nebo koule aby jim z toho plavání dokola ¨nehráblo.. Díky moc za rady:-):-):-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děvče, děvče, děvče... Ujasněme si situaci - prudíš schválně nebo neúmyslně? Kolik tedy máš nebo nem…
Y Draig Goch na cest 03.02.2012 13:37
Y Draig Goch na cest
No pro hejno neonek těch 30l bude taky vězení.
Kraveta 07.02.2012 22:12
Kraveta
Rozhodně by se tam měly líp, než v kouli:-D poslední
Réza 07.02.2012 22:34
Réza

Děvče, děvče, děvče...
Ujasněme si situaci - prudíš schválně nebo neúmyslně? Kolik tedy máš nebo nemáš akvárií a co vlastně chováš, pokud něco?
Jinak - stačilo by trochu si počíst v místních dotazech a zjistila bys velice rychle, že když před akvaristou řekneš "bettárium" nebo "koule", má to stejný efekt jako zamávat něčím býkovi před nosem.
BETTÁRIA NEJSOU VHODNÁ PRO CHOV RYB, JSOU TO INSTATNÍ MUČÍRNY, KDE RYBA VYDRŽÍ NĚJAKOU CHVÍLI PŘI VELMI NEKVALITNĚ PROŽITÉM ŽIVOTĚ... jenže ryby neřvou, takže nezatěžují svědomí. Bojovnice potřebuje hlavně teplou vodu a topení zabere pěkný kousek z beztak mrňavé krychličky. Nemluvě o tom, že když se přidá filtr, je to v hajzlu úplně. Představ si, že bydlíš v místnosti o rozměrech záchoda a máš tam nacpané křeslo na spaní a nemůžeš ani vyvětrat. Fajné?
Nejmenší slušná velikost akvária pro jednu bojovnici je 30 litrů a to je akvárečko jak nic. A to je nejmenší, co vůbec stojí za to pořizovat. Vejde se do toho aspoň základní technika a jakžtakz pohodlně pár menších ryb, hejno gupek nebo neonek a třeba i ten beťák.
Další viz. www.rybicky.net - v sekci ryby lze snadno dohledat informace k chovu jednotlivých druhů a jsou velmi přesné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru