Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Žebrovník je degenerát, to by napadlo každýho bez ptaní. To je jako ptát se, proč má sousedovo dítě…
Y Draig Goch 28.03.2012 09:45
Y Draig Goch
ahoj nejsem ta holčička z parku ale konečně jsi první kdo mi normálně odpověděl.a za to díky. poslední
aqua 05.04.2012 17:53
aqua

Žebrovník je degenerát, to by napadlo každýho bez ptaní. To je jako ptát se, proč má sousedovo dítě blond vlásky a modrý oči, když jsou rodiče oba černovlasý... stane se.
A psát na obě poradny neustále nějaký dotazy, to vzbudí v člověku akorát dojem, že máte jedno akvárium o velkosti tak 10l a vždycky, když v něm za týden něco úspěšně utrápíte - jednou želvu, podruhé beťáka, atd. - tak hledáte nového kandidáta...
Tak si říkám, jestli jsme se nepotkali... tuhle venčím psa u nás ve vnitrobloku, pes jde zvědavě čmuchat k děvčátku, co sedí na lavičce, tak koukám, co čuchá - a v tý báječný zimě (bylo cca 15°C), na ledový zemi, tráva kde nic tu nic... slečínka "slunila" želvičku. Chudák stepka, tak 7 cm, na krunýři namalovaný lakem na nehty kytičky, nahoře přidělanou (asi přilepenou) mašličku... pinožila se tam chudák po tý studený hlíně... harant dostal přednášku, až jí uši brněly! Šla domu s brekem, ale mě to fakt hnulo žlučí... pak se tu objevují dotazy typu: "Moje mijovaná žejvišta sípe a kašlinká, pomoc, co mám dělat, mám jí moc ráda, nechci, aby umřela!"... ]:( Ale to je OT, tož co plakat?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru