Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Beta bojovnice

Nikde jsem totiž nepsal, že ryby splachuju zaživa.
Aha, tak to je jiná, ale podle posměšných komentářů na téma humánního utracení ryby, bych tomu ani nevěřila, že nesplachuješ zaživa.


A jen tak mimochodem - co takový nemocný pes, bez předpokladu na vyléčení. Taky bys s ním praštila o zem, nebo mu rychle uřízla hlavu? Dle tvého uvažování je zvíře jako zvíře, tak nač dělat rozdíly, že?
Tak tohle už jsem nepochopila vůbec :-) Já tady kritizuju zbytečně dlouhé a bolestivé umírání, a ty na mě takhle?? Psům nechávám dát anestezii, pak smrtící injekci. Bohužel už jsem to zažila čtyřikrát. Když se teda zeptám podobně jako ty - ty snad splachuješ psy do záchodu, když je to podle tebe šetrné usmrcení?

A to si myslíš, že spláchnutí do záchodu (teď myslím ještě zaživa), je míň humánní, než postupné schlazování ryby až do jejího konce? To máš teda pěkně zkreslené představy...
Ano, mám. Ryba je studenokrevný živočich a při snížené teplotě vlastně usíná. Po spláchnutí do kanalizace ryba někde pomalu umírá ve špinavé vodě nebo lape po dechu někde v bahně. To jsou moje představy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny