Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zakládání nového akvárka

Dámy a pánové,
budu vám moc vděčná za radu. Mám v plánu rozjíždět akvárko o rozměrech 90x35x50. Naskytla se mi otázka - FILTR! Myslíte, že by byl vhodnější vnější?
Celkově by mě zajímalo, jaké vysypání dna by bylo podle vás dobré? kytičky plánuju dát do hliněných květináčků a zapustit do štěrku. Co se týče dekorace - jak velký kořen by bylo nejlepší zvolit?
Našla jsem také zalíbení ve vzduchovacích kamíncích. Samozřejmě ne ty kýče ve tvaru mořských hvězdic, ale klasické kuličky. Jen mě celkem mate počet výstupů(hadiček) ze vzduch. motorku?
No a ten nejtvrdší oříšek. Ve svých ,,rybích zásobárnách" - jiných akvárkách- mám možnost výběru z těchto ryb: Skaláry, závojnatky, parmičky zlaté a tetry měděnné. Zajímalo by mě, zda by z těchto mých ,,miláčků" mohla vzniknout hezká kombinace? Samozřejmě přemýšlím o dokoupení dalších rybek. Celkem mě zaujaly neonky červené.
Do tohoto akvárka bych chtěla přesunout hlavně ty 2 skaláry. Vím, že se jim daří ve větším počtu - 4, ale nevím, zda dokuopovat další, když bych chtěla akvárium trošku pestré.

Dofám, že nebudu ukamenována :-D předem děkuji, za vaše odpovědi:-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny