Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Veslonôžka VS TRIOPS

Ľudia, zdravím vás. môžem mi prosím vás niekto poradiť? namiesto triopsa sa mi vo veľkom rozmnožili veslonôžky a zrejme aj žiabronôžky, síce som vkladal novú várku vajíčok len včera a teplota v jednej nádobe sa pohybuje okolo 28 °C a v druhej okolo 26 °C, mám strach že žiaden triops nebude pretože neviem ako to je s tou veslonôžkou. Ževraj parazituje na rybách. myslíte že je možne že práve tieto malé veslonôžky a aj jedna veľká bráni triopsom sa vyliahnúť alebo čo i len prežiť? nebudú na triopsovi parazitovať? alebo ako to je? prečo nemôžem žiadnneho zahliadnúť? a ešte pod otázka, nemal by niekto na predaj vajíčka skutočného triopsa? bez akýchkoľvek substrátov? ďakujem vám.

Předmět Autor Datum
už jsem ti na to odpovídal v jiném tématu, proč zakládáš další skoro na každý dotaz? Jak to tu pak v…
Nery 25.01.2013 16:23
Nery
hej je to tu ako bordel vdaka mne ,,, len som nevedel ze ako sa to dá najrýchlejsie do popredia, a b…
tomkik 25.01.2013 17:20
tomkik
Do popředí vyleze každej naposledny napsanej příspěvek...Jop, vezmi od něj prcky nebo vajíčka přeci.… poslední
Nery 25.01.2013 17:29
Nery

už jsem ti na to odpovídal v jiném tématu, proč zakládáš další skoro na každý dotaz? Jak to tu pak vypadá?Jako bordel!

Když dáváš líhnout triopse, je dobrý použít vodu z akvária, ale je třeba aby byla bez živočichů. I Buchanky(Cyclop sp.)-pokud je to správný překlad "veslonožky", dokáží malé triopse zlikvidovat - a neparazitují na rybách, prostě když je dost ryb, vyžerou cyclop, když je moc buchanek, zabijou rybí plůdek - ale jen některé druhy buchanek.
Až triopsové povyrostou, můžeš je hodit do nádrže s buchankami a žábronožkami, triopsové je sežerou.

Vajíčka ještě nějaká mám, ale neposílám, možná bych našel kontakt na kamarada se slovenska co je od něj mám.

hej je to tu ako bordel vdaka mne ,,, len som nevedel ze ako sa to dá najrýchlejsie do popredia, a bolo nby super ten kontakt dakujem ti, ty zivocichy co mam je ich vela, teda veslonozky a co sa tyka triopsov bratranec uz am druhu odrodu a on ani nevie ako, tka som si dvoch zobral malych tak uvidime co sa stane. :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru