Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nano akvarium

aký máte názor na takéto akvária , po prípade skúsenosti s nimi ??? Dá sa to nejak rozumne udrziavat ,alebo je to iba reklamný trik na pár mesiacov ??? Pri tak malom objeme vody , každý nevhodný zásah sa musí hned prejavit ... ale ruku na srdce hodne ma to láká , videl som to nazivo a stále nad tým rozmýšlam :o)

Pred 20 rokmi som mal asi 200 litrové akvarium na cinziaku a celkom sa mi darilo az do tej chvíle , ked sa mi odlepila jedna stena a voda vytopila , vsetkých susedov , cca 3 poschodia ,mal som s tým opletacky ( niektorý ma aj prestali zdravit ), potom som akvarium radsej predal :o(

takéto nieco : watch

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky jsem se neudržel a jedno jsem si udělal ... mě to baví, není to náročné a údržba jako u každého…
Zimmer 20.04.2013 13:56
Zimmer
... mám taký dojem , ze v tomto sete je svetlo 11 Wattové dala by sa nejaká fotečka , ako vyzerá to… poslední
Daxter 20.04.2013 17:28
Daxter

Taky jsem se neudržel a jedno jsem si udělal ... mě to baví, není to náročné a údržba jako u každého jiného akvária. Jedno nano akvárium jsem daroval i dětem mé sestry a jak se zdá i oni po určitých radách se dokážou o takové akvárium postarat. Je to sice trochu jinej level, ale jsou to děti :)

Tzn. pokud člověk má čas a chuť o to pečovat a zainvestovat, tak vřele doporučuju. Rozhodně mě to baví stejně jako velká akvária. Jen bych doporučil, pokud si koupíte nějaký set, připravit si peníze ještě na jiné nebo přídavné osvětlení. Kupoval jsem výrobek od Dennerle a to osvětlení nic moc, chce to skoro dvojnásobek lm, a ta kostka na kterou tady máte odkaz, nevypadá o moc lépe.

Většina výrobců přešla od zářivek výkonnovým led diodám, sice vám napíšou že je to značně úspornější, ale právě že co se týká pak rostlinných akvárií je to nedostačující.

Doporučuju jinak mít pevnou ruku nad výběrem čehhokoliv, nechce to nic uspěchat ... a uvidíte že si to zamilujete :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru