Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o radu - řasa v akváriu

Zdravím všechny akvaristy,
obracím se na vás asi s hloupým dotazem, což vyplývá z toho, že nejsem akvarista (ale terarista), nicméně jsem "oživil" jedno akvárium u známých, které jim leželo ladem. Všechno šlape v pohodě, ale po nějaké době se objevila na jedné rostlině tahle (zřejmě) řasa a pomalu se roznáší dál. Chci se zeptat, co byste nám poradili jako řešení, aby se to nerozneslo všude a zmizelo. Jinak celé akvárium shlédl zkušený akvarista a vše včetně osvětlení bez problémů a připomínek.
Díky za odpověď

[img]http://imageshack.us/photo/my-images/839/dsc0626s. jpg[/img]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravim. Tiez som radsej terarista, ale co sa tyka rias, tak tie su pritomne v kazdom akvarku a su d…
HansGuderian 04.06.2013 21:37
HansGuderian
Dekuju moc, chodím to tam kontrolovat a neroznáší se to dál, tak je to dobré. Radu s důkladným odkal… poslední
rasavakvraiu 04.06.2013 23:39
rasavakvraiu

Zdravim.
Tiez som radsej terarista, ale co sa tyka rias, tak tie su pritomne v kazdom akvarku a su dokonca potrebne. Ide o to, ze problem nastava az pri ich premnozeni a podla foto to tvoj pripad nieje ;) Daj na nazor tvojho skuseneho znameho.
Takze len obligatne neprekrmovat, dokladne odkalovat a neprehanat so svietenim. Okrem toho, s riasamy dokazu zatocit neretiny (dokonca zeru aj zaby vlas).
Dufam ze som aspon trochu pomohol.

Dekuju moc, chodím to tam kontrolovat a neroznáší se to dál, tak je to dobré. Radu s důkladným odkalováním a světlem předám :) At se daří:)

Jinak mi teda příjde akvaristika těžší než teraristika, vyšperkovat tu vodu aby byla při nejmenším dostačující dá celkem zabrat :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru