Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobry sk eshop pre zacinajuceho akvaristu (pripadne aj cz)

Moj syn bol u susedov na navsteve. Povodne siel pozriet kocura a vratil sa so zavaraninovym poharom s 5 malymi rybickami (velkosti neoniek) a nejakymi slimakmi. Kedze mi bolo rybiek luto este v ten vecer sme museli zaobstarat 20l akvarium, ktore mi kedysi sluzili ako porodnica (v detstve som mal 2x100 litrove akvaria).
Bohuzial sme zistili, ze u nas v meste uz snad nie su ziadne chovatelske potreby a kedze som sa planoval vratit tak, ci tak k tomu skor, ci neskor tak by som zainvestoval. Zena bola totzito v nejakom obchode a vratila sa s blbostami za 40 eur, ktore jej natlacila nejaka blba predavacka (napriklad filter, ktory som ja v takomto malom akvariu nikdy nemal co si spominam a umelymi rastlinami (fuj hnus) a dokonca nejakym substratom (teda pred 20 rokmi som urcite v akvarkach ziaden substrat nemal).
Vie mi niekto poradit dobry eshop, kde poradia v podstate zaciatocnikovi bez toho, aby mu predali veci, ktore nepotrebuje? Moze byt aj v CR len musi dorucovat na SK (co by nemal byt problem).

Předmět Autor Datum
Zkuste tenhle:shop
Nerodia 14.07.2013 07:59
Nerodia
Stacilo si precitat toto: Upozorňujeme zákazníky, že nezasíláme zboží mimo Českou republiku a neakc… poslední
fleg 14.07.2013 14:53
fleg

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru