Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Axolotl s jinymi zivocichy cistici akvarko ?

Zdravim,
vim, ze se to nedoporocuje a vim, ze zde je spoustu vlaken na toto tema, ale bohuzel nemam nervy to hledat. :)) Chovam Axolotly s pavimi ocky jako potravu.

Problem je vsak stale znecisteni - konkretne rybimi hovinkami a logicky obcas zbytky patentek. Neni to o lenosti - cistim akvarko pravidelne 1x tydne 1/2 az 2/3 vody.

Mate nekdo zkusenost s nejakym vodnim zivocichem, ktery by se k Axolotlum hodil a zivil se tim "odpadem" ? Prohledala jsem internet a nasla bud doporuceni bud na krevetky red cherry ci vodni sneky okruzaky. Co myslite ? Nevadi mi, kdyz si axolotl na nekterych smlsne, alespon bude mit pestrejsi jidelnicek ... Dekuji

Předmět Autor Datum
krevetky s Axolotlem dlouho nevydržej-kdyby je nějakou náhodou zapoměl sežrat,tak dost pravděpodobně… poslední
viper 05.08.2013 23:39
viper

krevetky s Axolotlem dlouho nevydržej-kdyby je nějakou náhodou zapoměl sežrat,tak dost pravděpodobně nedají to znečištění.... okružáci jsou O.K.ale ještě lepší jsou Melanoides tuberculatus.Tyhle šneci tráví většinu času zahrabaní v substrátu dna (na holém dně se jim nedaří),který prolézají a zbavují zbytků,a jsou v tom opravdu efektivní-občas se jim říká "živý půdní filtr"....jsou živorodí a dobře se množí,případným rostlinám neublíží.
Akvaristiky je mívají spíše ty menší,nebo se dají koupit na burzách,občas i na inzerát,cena bývá pár kaček.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru