Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stracaju sa vam ryby?

Tak som dnes spojazdnil 60l akvarium a vraciam sa po rokoch k mojej detskej zalube a hned sa musim pochvalit, ze sa mi deju zazraky.
Vsetko sa zacalo pred asi mesiacom a pol, ked bol syn pozriet u susedov kocura a vratil sa so zavaraninovym poharom s 5 Gubkami. Hned som vybavil u rodicov moje zabudnute 20l akvarium z detstva a rybkam tak zachranil zivot. Cela vybava nas stala 80 eur, co bolo viac ako som povodne cakal (filter, piesok, chemia, potrava, rastlinky...).
To, ze mi po case z 5 Gubiek zostali len 2 by som este pochopil, su to malicke ryby, v akvariu sa lahko stratia, ale co nechapem je fakt, ze som doniesol pred par dnami 4 Mecunov a ten najvacsi sa mi po jednom dni zrazu vyparil. Medzitym som im pripravil 60l akvarium, ale momentalne tam plavaju len 3, pretoze 4 niet. Prehladal som okolie akvaria, ci nevyskocil, pozrel cele dno uz asi 6x a ryby niet.
Je mozne, ze ostatne ryby (3x mecun, 2xgubka, 1xmalicky ancytrus) zozrali za cca 1 den (maximalny cas co som si vsimol, ze ryba chyba) jednu celu asi 3-4cm velku rybu? Pripadne mohli ju zozrat slimaky, ktorych mam asi 5 velkych a zopar malickych? Podla obrazkov co som pozeral by to nemali byt masozrave, ale neviem si inak vysvetlit kam sa ryba mohla vyparit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny