Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc o radu betty

prosím o radu už nevím co mám dělat mam 8 litrové akrvatko kde mam samotnou bojovnici není tam filtrace ale vodu jsme vždy mněnili po 3_4 dnech za odstatou tak jak mi radili krmila jsem mraženými larvy nebo sušeným krmivem pro bojovnice ale rybička mi najednou zbělala na břichu drží se na dně neplave nežere vypadá vysíleně před zrcadkem utekla co jsem dávala jenou za čas na protáhnutí ploutví a to asik jen na minutku poslední tyden co to má mněnim vodu co dva dny zvýšila jsem teplotu a nakamapala jsem aj nějakou dezinfekci na bakterie a roztoče co mi poradili ve zverimexu nic nezabíra a rybička je na tom hůř a hůř už si nevíme rady

Předmět Autor Datum
chov.html Pečlivě pročíst tyto stránky a uvědomit si, jak moc tu rybu týráte v těch 8 litrech vody.… poslední
V.R. 04.08.2014 19:35
V.R.

chov.html
Pečlivě pročíst tyto stránky a uvědomit si, jak moc tu rybu týráte v těch 8 litrech vody. Pak zařídit odpovídající akvárium. Toho už se ale stávající betta nejspíš nedožije. Takže se poučit z vlastních chyb a začít znovu a lépe.
+ I ryba je zvíře, i když se prodavači ve zverimexech často tváří že ne. Před pořízením čehokoliv živého je nutno si nastudovat podmínky chovu a zásadně nevěřit radám prodejců ve zverimexech.
A pokud je to na vás moc, pořiďte si plyšáka ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru