Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno B. splendens a palaudarium

Zdarec.
Cele to zacalo ako mam terarko, co s nim. Celosklenena exo terra, kocka o strane 45cm. Moj napad je predmetom tohoto dotazu. Takze betta v palaudarku- je to fakt taky sialeny napad?
Technicky dno 45x 45, predne vetranie by dovolilo hlbku okolo 12cm, teda trochu viac ako 20l vody (podla mna dost o hubu, ale podla odporucania min 10- 20l na jednu rybu). Ohrievane by to bolo topnou podlozkou (tou istou, ktoru som pouzival kim to bolo klasicke terarko), pri pokuse "na sucho" udrzi vodu na 25- 26C, teda v teorii OK (co by bolo este viac, ak by som to chcel dosvietit halogenkou). Problemom by bol filter- do toho objemu napchat kvader molitanu nie je moc realne a externy filter tam naroby kvalitne vlnobitie. Moj napad je pouzit cerpadielko z nejakej gicovej bytovej fontanky a nechat vodu stekat po zadnej stene porastenej machom, co moze a nemusi fungovat. Vzduchovanie by som u labyrintky neriesil.
Teda osobne sa my nezda objem vody a funkcnost takejto formy filtracie. Celi napad je len teoria a pravdepodobne v tej rovine aj ostane. Zaujima ma vsak aj nazor niekoho ineho (aj nicim nepodlozeny) a pripadna skusenost z praxe.
Za kazdy nazor dakujem.

Předmět Autor Datum
Tak palaudarium sa nekonalo, v terku skoncila mala regina. Ziadna reakcia, beriem to tak, ze ked ma… poslední
JM83 12.01.2015 17:59
JM83

Tak palaudarium sa nekonalo, v terku skoncila mala regina. Ziadna reakcia, beriem to tak, ze ked ma nikto necepoval za napad s bettou, tak by to technicky slo.
Prosil by som niekoho z moderatorov o uzamknutie dotazu, osobne ho povazujem za vyrieseny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru