Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rybka do akvária

Pekný deň :-)
Mám otázočku moja mamina ruší akvárium, a mňa napadlo, že namiesto toho aby zapadalo prachom, začala by som v ňom chovať rybky ja. No chcela by som niečo zaujímavé. Plánovala som jesetery (zalúbila som sa do tej ryby:-D ), ale potrebujú studenú vodu.
Vedeli by ste mi poradiť nejakú zaujímavú rybku,alebo rybičky? kludne môže byť aj len jedna rybka. Akvárium má 300litrov.Poprípade niečo iné, čo by sa mohlo v akváriu chovať (ak niečo existuje) Ďakujem za odpovede

Předmět Autor Datum
Ahoj, teda nevím, jaký druh Jesetera myslíte, ale ty co znám já potřebují řádově tisíce litrů. Podl…
Honza94 03.01.2015 18:56
Honza94
Možná jsem to napsal špatně, rozhodně to není jen o upravování krajinek. Postupem času se určitě dos… poslední
Honza94 03.01.2015 19:00
Honza94

Ahoj,

teda nevím, jaký druh Jesetera myslíte, ale ty co znám já potřebují řádově tisíce litrů. Podle této věty soudím, že jste se v akvaristice ještě dostatečně nevzdělala, aby jste jí mohla dělat na úrovni takové, aby nestrádaly jak ryby tak rostliny.

Doporučuji prvně pročíst tuto Bibli všech začátečníků
Nejčastější chyby začátečníků

Rovněž doporučuji projít články na stránkách rybicky.net, kde naleznete spousty rad do začátků, především v oddělení Začínáme.

Rozhodně do začátku nekupujte žádné rybičky (mohla byste je zabít) a nic neuspěchejte, rozmyslete si počet roslin, kde platí, že čim víc jich je, tím líp. Akvaristika je nádhernej koníček, pokavaď vás tedy baví neustále upravování vodní krajinky, její tvorba.. :-

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru