Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ryby

Zdravím, mozem dat dokopi zavojnatky, mecune, mrenku zralociu a prisavnika do jedneho akvara s Ikan black Molly, alebo s Ikan Platis, alebo s Ikan Cupan????? PS: tie zavojnatky, mecune, mrenka a prisavnik uz spolu su, neublizuú si, majú sa radi. Bola by som najradsej keby to slo dokopi s Ikan black Molly... dalo by sa to? Dakujem.

Předmět Autor Datum
Což takhle, kdybys používala slovenské názvy ryb (tím myslím bojovnici, platu a mollu). Jak je to a…
JanaP 23.02.2017 15:01
JanaP
Tie rybky chodia bok po boku chodia vsade spolu neublizuju si. Otierajú sa o seba az na prisavnika s…
DanoMach 23.02.2017 22:44
DanoMach
To akvárko bych chtěla vidět. Docela velké - to není konkrétní odpověď - to může být 50 l, ale i 300… poslední
JanaP 24.02.2017 18:03
JanaP

Což takhle, kdybys používala slovenské názvy ryb (tím myslím bojovnici, platu a mollu).

Jak je to akvárium velké. Uveď rozměry v centimetrech, nikoliv litry.

Ale osobně bych takový rybí galimatiáš nepodpořila. Pro ty ryby to je akorát stres, a tvrdit, že si neubližují a mají se rády, je dost troufalé. Např. parmička žraločí dorůstá obrovskýsh rozměrů a bývá vůči rybám i agresivní. To není ryba do AQ s menšími rybami a hlavně to není ryba do malých AQ. Navíc tolik druhů ryb v jednom AQ nedělá dobrotu. Bojovnice určitě není vhodná k závojnatým typům ryb a do takového galimatiáše už vůbec ne. Má ráda svůj klid. To prostředí by bylo pro ní stresující.

Tie rybky chodia bok po boku chodia vsade spolu neublizuju si. Otierajú sa o seba az na prisavnika samozrejme ten je schovany. To mi viac ludi hovorilo, ze mrenka tam nieje dobrá, ze bude velká a ze môže ostatným rybám ublížiť, pravdou však je, že moja mrenka ostatnym rybam neublizuje, skôr sa mi zdá že sa ich bojí, tak sa od toho zhluku rýb radšej dištancuje. Popravde neviem ake velke je AQ, nikdy som to nemeral. Ale mozem povedat, ze je naozaj velke, takze s tym by nemal byt problem. Uz som sa aj rozpraval s predajcami oboznamili ma s tim, ake musi mat mrenka podmienky, ale naozaj by nesla k nim ta molla?

To akvárko bych chtěla vidět. Docela velké - to není konkrétní odpověď - to může být 50 l, ale i 300l. Řekla bych, že to bude spíš ta první verze. Je problém to AQ změřit? Pak by bylo dobré sem dát i fotku (ostrou, nerozmazanou) a rozepsat počty ryb od každého druhu.
Když jsem ti odpovídala, tak to bylo v obecné rovině, na konkrétnější odpověď je nutné mít víc údajů. Spíš se ale kloním k tomu, že tam máš ryb ažaž. A že chodí ryby po boku, tak to není důvod si myslet, že je jim dobře. Pokud chceš nějaké doporučení, tak potřebuju vědět jak vypadá to AQ. Jinak bych věštila.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru