Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Npvy typ clankov na poradni - sme trendy;o)

Mozno ste si vsimli, ze na napriklad na hernej, kutilskej, ci dokonca na zivote nam pribudli nove clanky vo forme YT videi.
Ano skostnatela poradna sa rozhodla, ze "pojde s dobou", respektive skor pojde tesne za dobou a bude sa snazit prezentovat aj audiovizualne.
Takze co pripravujeme?
1. Video recenzie produktov (zatial len funky zborka kresla https://kutilska.poradna.net/articles/2820789-skladame-kancelarske-kreslo-bez-navodu, ci pokus o preview nb https://www.youtube.com/watch?v=mIJpkUbWF6E)
2. Recenzie hier (napr https://hry.poradna.net/articles/2820787-clash-royale-2-vs-2)
3. Zaujimave rozhovory s ludmi, momentalne planujeme seriu interview s ludmi stojacimi za poradnou, ktori sa tu uz 15 rokov staraju o to, aby ste mali kam chodit sa pohadat, nieco nove sa dozvediet, ci niekomu len tak poradit;o).
4. Analyzy, nazory, ci uvahy z roznych odvetvi zivota (napr https://zivot.poradna.net/articles/2822274-box-ocami-divaka-rytmus-vs-marpo-tenshin-vs-floyd)
5. Naucne a motivacne videa (v plane video o chudnuti a zdravom style)
6. A mnoho ineho, takze ako hovoria profi youtuberi...zdielajte, kliknite na zvoncek (odber) a dajte lajk;o).

Tymto ponukame aj miesto externym autorom zaujimavych videi, ktore bude mozne zverejnovat vo forme clankov u nas, pretoze ako sa hovori...radsej raz vidiet ako 100x pocut/citat.
Samozrejme mozete nam pripadne pisat aj namety na videa na info@poradna.net a mozno nas nieco zaujme a natocime to.
Videa su bez reklam a chceme pri tom aj zotrvat.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru