Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Axolotl mexický..nemoc??

Naštěstí (zatím) dobře!! Nakapali jsme tam ihned prostředek k výměně vody Akvaregulátor a Biofiltr..ty jejich potřebné mikroorganismy..a taky dali napapat...a čekali. Naštěstí už další den byl dobrý a nadnášení přestalo. Jestli už je ready, to nevím, ale tak snad jo, protože zatím se má k světu..
AVŠAK!!! :-)
Dneska jsem si zase všimla, že vykakal asi tak minimálně 5 kamenů!! :-I
Vím, že Axolotlíci sem tam kamínky pojídají...sami jsme je už taky viděli pozřít nějaký ten kamínek, ale tolik!!! :-o
Takže opět trošku zneklidnění...a přemýšlím, jestli jim nedáváme MÁLO stravy:-(. Ve zverimexu je krmili každým dnem :-I ale zároveň je tam měli i s jinou havětí :-) takže stejně nám nedokázali říct kolik toho vlastně pozřou..jaká by měla být jejich dávka. My jim denně nedáváme..chceme je naučit na to týdenní papáníčko (jak se píše v článcích o Axolotlech)..ale děláme to samozřejmě postupně. Nemůžeme na to přejít hned..z denního žraní a týdenní. Takže dáváme tak co 3 dny.
Ale pokud máte Axolotlíky..můžete mi tak poradit nějakou dávku papání?? Třeba týdenní pro jednoho...nebo pak 2x za týden pro jednoho. ??? Díky. :-)
Za každou radu budu ráda.
Hledala jsem na netu..našla zatím dvě poradny...další na Světu zvířat..doufala jsem, že odpověď bude "okamžitá"...avšak ještě mi od našeho problému nikdo neodpověděl..až vy.
Byla bych ráda za nějaký kontakt na někoho kdo Axolotlíky má a trošku jim rozumí...má s nimi nějaké zkušenosti.
Jak dlouho je máte vy?? A kolik jich máte??, jednoho??
Zatím díky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny