Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bojovnice-co k ní za rybičky?

Dobrý večer,naše malá dostala k narozkám malé kulaté akvárko s bojovnicí.Pořídili jsme si tedy 40l-klasické s živými rostlinkami,pískem,filtrem,teploměrem atd...čekáme,až budem moct rybku přešupnout a poprosím o radu co k ní koupit za další druhy,aby se snesly?Zatím má u sebe sumečka a velkýho šneka :-)Jěště by to chtělo,tak 10 ruzných ryb.Děkuji

Předmět Autor Datum
Betty si ryb jiných druhů až tak nevšímají, takže krom třeba skupinky samiček (pokud to je samec) ja… nový
Aurifer 26.08.2011 19:22
Aurifer
děkuji. nový
xtuta 26.08.2011 20:19
xtuta
tak ako píše Aurifer, radšej menej rybiek do toho akvária, najmä keď je tam už "velký šnek" - to bud… nový
perenquen 26.08.2011 21:20
perenquen
Dobrý večer, chci se zeptat, jestli někdo používá prostředek START PLUS, k adaptaci prostředí vody z… nový
xtuta 27.08.2011 19:18
xtuta
"uhlíkový filtr" bude asi "aktívne uhlie", že? pokiaľ viem, to sa na bežnú filtráciu neodporúča, skô… poslední
perenquen 28.08.2011 13:54
perenquen

Betty si ryb jiných druhů až tak nevšímají, takže krom třeba skupinky samiček (pokud to je samec) jakékoliv jiné přimeřeně velké mírumilovné ryby, klidně další labyrintky jako menší druhy čichavců, nějaké živorodky, sumečky (Corydoras, Ancistrus..) atd vhodné do menší nádrže ;-) Ale u 40l akvárka je lepší to s tou hustotou rybího osazenstva zas tak nepřehánět, přecejen je to pořád dost malá nádrž. Když tam dáš třeba skupinku 1,3 Bett a pár sumečků nebo nějakou tu živorodku, tak to bude uplně stačit.

Dobrý večer,
chci se zeptat, jestli někdo používá prostředek START PLUS, k adaptaci prostředí vody z kouhotku, redukuje chlór, atd..
Mám filtr s přepadem a v něm tři složky filtrace, uhlíkový filtr, bílé kamínky a houbičku. Před lety mi to stačilo a vše bylo v pořádku.

Děkuji

"uhlíkový filtr" bude asi "aktívne uhlie", že? pokiaľ viem, to sa na bežnú filtráciu neodporúča, skôr napr. na odfiltrovanie zbytkov liečiv po skončení liečebnej kúry v akváriu, a pod. takisto by možno pôsobilo proti tomu prípravku na úpravu vody (?)
ten prípravok na úpravu vody môžeš použiť (podľa návodu), ale nie je to nutné (niekedy stačí len studenú vodu z vodovodu nechať deň odstáť)... ak však náhodou chceš pridávať aj tekuté hnojivo pre rastliny, tak to najskôr o deň-dva po "úprave" vody

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru