Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno závojnatka a potrhání ploutvičky na vlásky,jak jí mám pomoci?

Pravda. Proto taky Energy Sticks jdou jen jednou týdně, v sobotu - ale to má šábes veškerá zvířena, každý dostane nějaký pamlsek... jinak denně hlavně zelený a pár kuliček. A proto mají zlatuše svoje 4 piksly jídla (přiznám se, občas zhřeším a dám jim trochu Vipanu nebo Tetraminu a když najdu v zrní pro ostatní zvěř červíka, tak šup s ním k závojnatkám...), svoje akva a svou péči...
A proto mám pěnu u huby, když vidím (hlavně v čínských restauracích) společná akvária typu koi + čichavci nebo diskusi... o koulích nemluvě - Kateřina Aragonská má skoro 20 cm (špatně se měří, protože má hroznou sílu a mrská se jak o život, když by jí člověk chtěl přidržet) a když si představím kouli, která by ji měla pojmout... a takový spařený list špenátu a v létě kopřivy (těch máme na zahradě co hrdlo ráčí...) - masitý ani moc nechtěji, to jako blbě koukaj, ale zase ho uměj ze lžičky... :-D A hlavně, furt šmejděj a plavou, to mě těší. A plivou vodu na dálku.
A vida, to by mě zajímalo - kočky, obludy, přese všechnu snahu chodí stejně pořád pít do akvária. Ryby i kočky žijou, nezdá se, že by to nějak moc bolelo, závojnatky chodí kočkám okusovat jazyky, kočky si jich nevšímají... může to někomu být na škodu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny