Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vhodné dno pro Ancistrusy

Já vím, že je to uzavřené a měsíc prošlé, ale musím dodatečně poděkovat, že mám konečně vizuální ilustraci k tomu, jak NEZAKLÁDAT akvárium... aneb co je tu špatně? Skoro všechno.
Při pohledu na to, jak akva navíc ke všemu zabírá ještě i hrad (a vím jak je velký, naše větší závojnatka - mimochodem, má 20 cm, teď jsme ji měřili (menší má jen 16 cm) - ho s oblibou vyvracela a kácela, takové podvečerní posilování... než jí byl odebrán, teď si hraje s filtrem...), dělo, čtyři nebo pět fláků břidlice se ptám - kde je ten člověk, co to všecko prodal? Chci ho zaměstnat! :-D Muselo to stát hříšný prachy a kde nic, tu nic. Neonek je málo, měly by být v hejnu alespoň o 10 kusech, jinak budou vystreslý a bez barvy... do tohohle akva tak 12 neonek, pět mečovek a dva pancéřníky a spánembohem nějakého menšího anclíka (který bude na stará kolena mít taky 15 čísel a ani se tam neobrátí... 40l, to by mělo být cca 50x30x30?) - u mně byste víc prostě nedostal.
Ad "vysoká akvaristická" - tak kupříkladu já osobně mám za sebou několik profi školení a necelých 30 let praxe... a víte proč UŽ neprodávám? Protože to by se člověk zvencnul.
Docela by mě zajímal update... já vím, rybám se daří, všichni se mají rádi, závojnatky vůbec nerostou... voda se nekalí, žádné řasy... :-D
Tož, přeju hodně štěstí.
Ha, já to věděl! Když něčí nick vidím 6x, zapamatuju si ho... to by mě medle zajímalo, jestli tohle 40l akvárium je nové 40l akvárium nebo staronové 40l akvárium? A pokud má zadavatel místo na 2 x 40l, tak proč ne rovnou 100l?
http://akva.poradna.net/q/view/2544-vhodna-zarivka -do-akvarka

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny