Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mam na stěně plastového akvaria bílé červíčky. co to je?

Kdyby ta ryba byla opečovávaný mazel, budete ji chovat tak, aby to vyhovovalo a ne vám. Pokud vás "vítá", poté co poklepete na akvárium, je to skutečně výkon hodný zaznamenání - vzhledem k tomu, že každá ryba aktivuje když se poklepe na akvárium. Co se týče pozorování, ryby jsou skutečně skvělí pozorovatelé a celou dobu, co zírají ven z akvária... :-D ... taky počítají kvadratické rovnice.
Zamyslete se trochu nad poměrem velikosti. Betta, když dobře naroste, má velikost cca 7*5 cm. Rozměry 2 l akvária jsou cca 12x12x15, jestli ještě umím počítat. Vy máte va výšku řekněme 170 cm a na šířku v ramenou řekněme 50 cm... takže byste měla strávit celý život v místnosti o rozměrech 3*1m - bez topení, vyvětrat jednou za dva dny až týden (podle toho, jak často měníte vodu), WC samozřejmě v místnosti.
Na poslední sugestivní otázku je jednoduchá odpověď - ano. Pro rybu rozhodně lepší možnost.
Výrobci vyrábí takto malá akvária, protože je mohou - patřičně zbytečně předražená - prodávat lidem, kterým nezáleží na živých tvorech a radši je udusí opičí láskou, než aby se uskromnili sami. Výrobci obecně vyrábí spoustu zbytečností. Nápad na 2 - 3 l bettária vyšel ze zoufalé snahy vymamonit ze zákazníků aspoň něco, protože - Hele, tohle si můžu dát na stůl v práci, jééééé! A prodejci ryb zajásají, protože co chvíli prodají novou rybu, když ta koupená do tří měsíců nebo půl roku chcípne...
Věřte tomu nebo ne, ale do bytu 2+1 o výměře 64m2 se vejdou dvě stolitrová a jedno šedesátilitrové akvárium, terárium o rozměrech 140*200*60, čtyři klece s hlodavci, dvě voliéry s papoušky, pes, tři kočky a rodina. V tom 60l akva je hejno gupek a u nich vždycky nějaký beťák. Má tam teplo, světlo, různorodou stravu (včetně čerstvé živé) a pár větších samečků, na které může občas zamachrovat. Většinou nám vydrží kolem dvou let.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny