Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paví očko - skoro bez ploutve

Takhle to nejde dělat, že nakoupíte fůru ryb a teprve potom zjišťujete, jestli se k sobě hoděj ve chvíli, kdy se začnou požírat, to jste si měli nejdřív zjistit, co která ryba potřebuje a teprve pak si je pořizovat, až budete mít vhodně zařízený akvárko. Je to nelogickej mišmaš ryb z několika kontinentů, který by se v přírodě nepotkaly ani náhodou a rozumět si taky nebudou.
Čichavec (ani neuvádíte druh) pochází dejme tomu z jižní Asie a měl by se chovat v akvárku od 100l a víc, tetrazony, které jsou taktéž z Asie, rády okusují (zvlášť pokud nejsou v početném hejnu) dlouhoploutvé rybičky - jako třeba paví očka...které pocházejí spolu s neonkama a pancéřníčkama z Amazonie, no a cichlidy jsou z Afriky...a každá tahle ryba potřebuje k životu jiný podmínky - čichavci a parmičky teplejší vodu, kdyžto neonky a pancéřníčci chladnější, o tom, jak má vypadat akvárko zařízený pro cichlidy ani nemluvim, předevšim velikost akvárka je trochu jinde, nehoděj se do společenskýho akvárka...jsou dost teritoriální...
"Okusovači" budou buď parmičky, nebo cichlidy...ty ale do jednoho akvárka nejdou. Těžko radit, když je všechno špatně, chtělo by to třetí 100 litrový akvárko;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny