Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Umírají rostliny

I fotka holého AQ dost řekne, vyfoť AQ, fotka by byla fajn. Nová okna na to vliv nemají, AQ je uzavřený biotop.

Zásada je krmit přiměřeně, raději méně a NEPŘEKRMOVAT. Pokud šneci mají málo jídla, tak se nebudou tolik množit. Svoji populaci podle toho usměrní. Jací šneci jsou v AQ? Jsou různé druhy šneků - většinou míváme v AQ šneky údržbáře, kteří se živí odpadem a špatnými rostlinami, které jsou na odchodu. Zdravé rostliny nejsou schopni žrát. Jsou ale i druhy šneků, kteří rostliny skutečně dokáží zlikvidovat. Takže fotky, fotky, fotky.

Znáš parametry vstupní vody? Znáš názvy rostlin, které nyní kupuješ, ale i těch, které byly v AQ dřív, když ještě s nimi nebyl problém?
V AKVARISTIKÁCH MAJÍ VE VODĚ I ROSTLINY, KTERÉ DO AQ VHODNÉ NEJSOU A JSOU VÝHRADNĚ SUCHOZEMSKÉ - EMERZNÍ.

Jak probíhá údržba akvária? Jak často AQ čistíš, přesný postup údržby, měníš vodu a kolik vody měníš, jak často odkaluješ, jak čistíš filtr - přesný postup, jaký konkrétní filtr je v AQ. Jaké je dno v AQ, měnili jste ho? (opět fotky, fotky, fotky). Jaké má AQ rozměry - změř ho (D/Š/V). Jak silné je osvětlení - kolik W a jestli to je zářivka, úsporná žárovka nebo LED.

Něco je prostě blbě, jen se musí přijít na to co. A hlavně NEPOUŽÍVEJ ŽÁDNOU DEZINFEKCI - TO JE ZABIJÁK VŠEHO V AQ. Zdravé AQ nic takového nepotřebuje. To je jen marketing a zbytečně vyhozené peníze.

Prostě ty fotky (nerozmazané) řeknou hodně, i když ti to nepřipadá, že by mohly.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny