Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Závojnatka choroba

Ahojte, mohol by mi prosím niekto poradiť? Už dlho sa mi zdá ze moja závojnatka je chorá. Skúšala som ju liečiť ale nič nezaberá. Ma na niektorých miestach vypadane šupiny, plutvy ma akoby roztrhane a na ich koncoch ma také biele nenazvala by som to bodkami ani škvrnami skôr biele zakončenia tých roztrhanych časti. Niekde ma na tých plutvach krvavé žilky alebo škvrny, dokonca ma tri čierne bodky akoby usušene časti, neviem k čomu to prirovnať, samozrejme ze vysušené nie sú. Jej oranžová farba je akoby vyblednuta. Je sama v akváriu, stále pláva, preháňa sa po akváriu, nevyzerá to tak ze by jej niečo bolo len tie plutvy nie sú pekné. Občas sa šúcha o štrk na dne. Keby sa mi nejak podarilo jej to vyliečiť, tie plutvy sa jej zrastú a dorastu, alebo také zostanú?
Ďakujem sa akúkoľvek radu.

Předmět Autor Datum
Fotka mi nejde vložiť je príliš veľká
Vikirusnak 20.05.2019 17:13
Vikirusnak
Fotka jde zmenšit nebo nahrát jinam. Neregistrovaní nevloží. nový
karel 20.05.2019 18:37
karel
...zkuste se v okolí podívat po těchto prostředcích: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/leciva/e… poslední
_dědek 22.06.2019 23:08
_dědek

...zkuste se v okolí podívat po těchto prostředcích:
https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/leciva/esha-2000-20-ml?gclid=Cj0KCQjwo7foBRD8ARIsAHTy2wkYQHU-gnZkqA4tOdTaDqtmZ6yXbcVgnAkdNuoeu8xZ5ncbq0WcqDUaAmRPEALw_wcB
https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/leciva/esha-exit-20-ml
Nechci dělat reklamu, ale v posledních měsících mi tyhle léčiva pomohly vyřešit krupičku, se kterou jsem bojoval dlouhou dobu, a zachránil rybu, které se rozpadaly ploutve a měla zaplísněný celý bok. Nevěřil bych, že přežije.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru