Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Betta samec+ Betta samice+ Black molly+ šnek akvarijní+ párek pavích oček+ 3 raci mramoroví spolu?

Mohou spolu být Betta samec+ Betta samice+ Black molly+ párek pavích oček+ 3 raci mramoroví? V 125 l akváriu s ukrýtem a rostlinkami? Zatím tam mám jen Betta samec+ Betta samice+ Black molly a vycházejí v pohodě, můžu tam teda přidat šnek akvarijní+ párek pavích oček+ 3 raci mramoroví? Co se stane? Jak moc je pravděpodobné, že mi raci sežerou limnophila sessiliflora, která je v písku. Písek je po celém akváriu, pouze tři menší kameny a úkryt HRAD, je to vhodné? Děkuji za všechny rozumné odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem je tam dal vsechny dohromady nový
Bettybojovnicepestra 18.06.2013 10:06
Bettybojovnicepestra
A co čekáš? Že tě někdo pochválí? Čet jsi vůbec, co ti tu všichni psali? :i: Doufám, že se tu za chv… nový
Réza 18.06.2013 21:32
Réza
Taky nedoporučuji k rybkám raky - raci jsou prostě rybožraví. A co se týče Bettek a Pavích oček, co… nový
Masoun 28.03.2014 15:37
Masoun
Chov s rybami je možný.Kdo tvrdí něco jiného tak ať si něco o nich předem přečte než začne radit nes… nový
Nerodia 28.03.2014 18:23
Nerodia
Ano, ale jen pokud mají sloužit jako potrava, nebo minimálně mají stejné nároky na teplotu vody... c… nový
Píďa 06.04.2014 21:09
Píďa
125 l akvárko je dost velký, aby si všichni dali pokoj ... hlavně musíš raky krmit a nesmí hladovět… poslední
zviratka 10.04.2014 12:58
zviratka

Taky nedoporučuji k rybkám raky - raci jsou prostě rybožraví. A co se týče Bettek a Pavích oček, co vím, tak to nedoporučuje nikdo. Betta-samec považuje Paví očka za konkurenci a vzhledem k tomu, že je beťák větší, silnější a agresivnější, tak je výsledek každého takového střetu více než jasný. Mám v akvárku 1x Betta samce, 2x Betta samice, několik Black Molly, několik Plat skvrnitých, čtyři Tetry "fantom" a několik Krunýřovců (k tomu pár mírumilovných šneků Neritina). V akvárku panuje naprostá pohoda. Občas se jen ze sportu proženou Betty navzájem, očas vyprovokují samy Black Molly (anebo i Platy) hru na honěnou s bojovnicemi, ale je to jen nenásilné machrování, které končí vždy tím, že se ten slabší uklidí do úkrytu v rostlinách. A co se týče rostlin, největší paseku dělají Krunýřovci - žerou i kytky s tvrdými listy, které by jim (prý, podle všech atlasů) chutnat vůbec neměly.

125 l akvárko je dost velký, aby si všichni dali pokoj ... hlavně musíš raky krmit a nesmí hladovět ... jinak si začnou hledat potravu jinde :/ a to by nebylo pro ostatní obyvatele dobré .... mam raka normálně s pavími očky a když má plný pupek, tak si jich nevšímá :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru