Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Žádost

Dobrý den , vím že to moc nesouvislí z akvaristikou.
Ale píši článek o rybářské škole ve Vodňanech .Dostal jsem od nich nějaké materiály ,ale některé informacemi chybí.Jedná se mi o významné osobnosti od začátku školy( 1920 až 1948 - učitele, významní absolventy, atd) . Tak kdyby někdo věděl o někom nebo o práci co napsal učitel této školy. Jakýkoliv poznatek mi pomůže .
Předem moc děkuji za pomoc.
A kdyby to náhodou vadilo tak to smažu.

Předmět Autor Datum
Jste tady x let a pořád píšete ty idiotské jednoslovné nadpisy. :-/ Významné osobnhosti mají na svýc…
Kurt 18.08.2020 15:12
Kurt
A co jsem měl napsat než žádost??? A jinak kdyby se jednalo o lidi kteří žily v nedávné době tak to…
Nerodia 18.08.2020 19:01
Nerodia
Vím, že existují lidé, kteří jako předmět e-mailu požávají "Dotaz" nebo "Prosba" a nepochybuji, že j…
Kurt 19.08.2020 14:45
Kurt
Právě že píši k této akci . Mě by také stačily i ty práce kdo je napsal ,kdy a název práce.Abych je…
Nerodia 19.08.2020 15:23
Nerodia
Mám k dispozici jen aktuálně nabízené tituly (Nemoci ryb, Obecné rybářství, Chov ryb, Vodní toky) a… poslední
Kurt 19.08.2020 20:27
Kurt

A co jsem měl napsat než žádost??? A jinak kdyby se jednalo o lidi kteří žily v nedávné době tak to není problém např.v knihovně ,internetu.Ale jedná se o práce z 1920 -1945 tak nejsou skoro dostupné v knihovnách a internetu .Tak jedině možnost že je někdo má ve své knihovně.

Vím, že existují lidé, kteří jako předmět e-mailu požávají "Dotaz" nebo "Prosba" a nepochybuji, že jste mezi nimi. Bohužel se v takových e-mailech pak těžko orientuje, když jich máte ve schránce desítky či stovky. Tady je to podobné. Co jste měl napsat? Třeba "Významné osobnosti Rybářské skoly ve Vodňanech".

Mám k dispozici nějaké jejich publikace, ale jsou o rybářství a ne škole, takže to by vám nepomohlo. Obávám se, že materiály, které nemají ani sami, neseženete. Chystají teď výroční akci: https://www.srs-vodnany.cz/a-551-100-let-stredni-rybarske-skoly-1920-2020.html předpokládám, že tam bude možné informace načerpat, nicméně zase netuším, jestli právě tato jejich oslava není tou akcí, ke které píšete článek. :-)

Mimochodem, významnými absolventy se sami chlubí na stránkách, ty jste viděl? https://www.srs-vodnany.cz/c-98-absolvovali-u-nas.html

Právě že píši k této akci . Mě by také stačily i ty práce kdo je napsal ,kdy a název práce.Abych je mohl zařadit do seznamu vydaných učiteli této školy.Jestli by jste byl ochotný mi to napsat tak bych byl velice rád.
Jinak se omlouvám příště již budu psát delší dotazy hned na začátku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru